9 de març del 2011

Desmentiment oficial

Van Gogh. Habitació a Arles

Davant de certs rumors i comentaris mal informats, que atribueixen a un atac cibernètic el darrer apunt sobre la història recent de la pintura, el bloc Sense Presses,es veu en la obligació de emetre la següent:

Nota de desmentiment
  1. No és veritat que Sense Presses hagi estat objecte de cap atac : les notes històric-biogràfiques sobre el geni malaguenyo, els 4 gats i la resta de pintors esmentats, estan avalades pel la rigorosa tasca de investigació històrica de la Fundació "Amics, coneguts i saludats de Fèlix Millet" i les seves acreditades connexions amb la Generalitat de Catalunya.

  2. Es fora de qualsevol dubte que Van Gogh guardava la mà de morter al calaix de la tauleta de nit, tal com es pot apreciar al quadre que encapçala aquest apunt, on el calaix roman tancat. ¿Per quin motiu hauria de haver pintat el calaix tancat, en lloc de obert, si no hi tingués res amagat? ¿Com, sinó, hauria pogut pintar nits estrellades de dia i camps de gira-sols de nit?

  3. Està també acreditat que Daaaalí obtenia la seva inspiració a base de canutos de marihuana. S'ha suggerit, com explicació alternativa a les seves excentricitats, que estava com un llum de carbur, però aquesta teoria no s'aguanta per enlloc: quan volia, dibuixava, pintava i escrivia com Déu.

  4. El Pisuerga segueix passant per Valladolid; qui no té feina el gat pentina i a quién Dios se la dé, San Pedro se la bendiga.

  5. El Brian no ha estat abduït. Si ho ha estat no ho sap, i si ho sap no ho reconeixerà. Aquest és un bloc seriós, de madre no hay más que una y a tí —Pix dels nassos— te encontré en la calle. 

9 comentaris:

  1. Les pistes, Brian, que no has esborrat les pistes!

    ResponElimina
  2. Aris, Carme, Puig, Leb, Eulalia, Alberich,
    Tot plegat era una broma sobre una broma. Espero que s'hagi entès així :)

    ResponElimina
  3. Ahir vaig acabar el llibre d'Erasme;jo..ja saps; avui el Luri també LA reivindicava. Benvingut al club.

    ResponElimina
  4. Criteri,
    En realitat no és que estigués fent l'elogi de la follia, és que l'altre dia uns quants blocs varem tindre un dia una mica boig i el que veus aquí dalt n'és la ressaca. Bé, ben mirat, potser sí que ho és una mica... Què sé jo :)

    ResponElimina